Sanitair & Badkamers

JACOBS SANITAIR

WARMTEPOMPEN

Warmte halen  uit uw omgeving

De plaatsing van uw warmtepompen, die laat u over aan de experts van Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. De multifunctionele warmtepompen verhogen uw comfort door uw ruimtes te verwarmen en te verkoelen wanneer nodig. Onze klanten op elk moment van de dag van een ideaal woon- en werkklimaat laten genieten, voor minder gaan we niet. 

Onze warmtepompen halen gratis energie uit de buitenlucht. Die energie wordt omgezet in warmte. Tot zo’n 75% van de warmte die u voelt, wordt uit de buitenlucht gehaald en is dus gratis. Ideaal, toch?! Niet alleen kunt u de nieuwste generatie warmtepompen inzetten om voor verwarming of verkoeling te zorgen, maar ook kunt u ze gebruiken om warm water voor uw sanitair of voor uw vloerverwarming te voorzien. 

Lagere verwarmingskosten, milieuvriendelijke warmteproductie

Warmtepompen gebruiken hernieuwbare energie die afkomstig is uit de lucht, de grond, de zon of het grondwater. Schadelijke CO2-uitstoot wordt tot een minimum beperkt en het gebruik van fossiele brandstoffen wordt gereduceerd. U draagt dus moeiteloos uw steentje bij aan een gezond leefmilieu door te opteren voor warmtepompen van Jacobs sanitair & badkamers. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwalitatieve en betrouwbare systemen vereisen ook een regelmatig onderhoud opdat ze perfect zouden blijven werken. Enkel op die manier kunnen we u de beste werking garanderen. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van onze warmtepompen en geven u deskundig advies zodat u zeker bent van een warmtesysteem dat naadloos aansluit bij uw woning, bij uw dagelijkse activiteiten en bij uw verwachtingen. 

Deskundig advies

U overweegt een warmtepomp te laten installeren, maar u heeft nog bepaalde twijfels of vragen? Shoot! Wij komen graag een kijkje nemen bij u thuis en bespreken dan samen met u alle mogelijkheden. Uw huis of kantoor verwarmen en verkoelen wordt een fluitje van een cent dankzij onze kwalitatieve en duurzame warmtepompen. 

Contact

Heeft u nog vragen over het vervangen of plaatsen van uw sanitairloodgieterijgasketelsairco of ventilatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. Onze vakmannen zullen u helpen met hun kennis en kunde, en stellen bovendien een gratis offerte op voor uw badkamer.