Sanitair & Badkamers

JACOBS SANITAIR

Airco op maat van uw woning

De stijgende gasprijzen treffen ons allemaal. Verwarmen op gas is de laatste tijd nog duurder geworden, maar als u in het bezit bent van airconditioning, heeft u de mogelijkheid om uw stookkosten aanzienlijk te verminderen. 

Een aircosysteem is namelijk een perfect alternatief voor een gasinstallatie. Met andere woorden: met een kwalitatieve airco kunt u deugddoende koelte én zalige warmte voorzien, allemaal met één enkele installatie. 

Wist u trouwens dat de luchtkwaliteit verbetert doordat stof, pollen, huismijt, … weggefilterd wordt wanneer uw airco draait? U verwarmt dus uw ruimte als het te fris is, u koelt ze af zodra het te warm wordt, en u ventileert zodra de temperatuur onder controle is om zo zuurstofrijke lucht binnen te brengen. Alleen maar voordelen, als je het ons vraagt! 

Volgens de regels (van de kunst)

Al onze werken worden uitgevoerd volgens de wettelijk voorgeschreven normen. Wij volgen uiteraard de strengste milieureglementeringen (stek-certificatie) en laten al onze projecten uitvoeren door gecertificeerde en ervaren werkmannen. Alleen op die manier garanderen we u een kwalitatief resultaat dat voldoet aan uw verwachtingen. 

Airco én warmte

Bij Jacobs sanitair & badkamers zetten we hoog in op milieuvriendelijke oplossingen, en daarom investeren we in de combinatie van ventilatie enerzijds en warmterecuperatie anderzijds. 

Contact

Heeft u nog vragen over het vervangen of plaatsen van uw sanitairloodgieterijgasketels, warmtepompen of ventilatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. Onze vakmannen zullen u helpen met hun kennis en kunde, en stellen bovendien een gratis offerte op voor uw badkamer.