Sanitair & Badkamers

JACOBS SANITAIR

Totale badkamerrenovaties

Jacobs sanitair & badkamers voorziet klanten van een volledige badkamerrenovatie in Kasterlee en omgeving. De gehele renovatie gebeurt in samenspraak met de klant en naar zijn of haar wensen, zodat u helemaal tevreden bent met het resultaat.

Is uw badkamer aan renovatie toe? Wenst u een ruime inloopdouche? Twijfelt u of uw droombadkamer gerealiseerd kan worden? Jacobs sanitair & badkamers is uw uitgelezen partner voor de volledige renovatie van uw badkamer. Zelfs met beperkte ruimte kunnen we een piekfijn resultaat neerzetten. U wordt als klant nauw betrokken bij elke stap die genomen wordt en bij een totale renovatie kiest u uiteraard zelf uw nieuw meubilair. Kies voor Jacobs sanitair & badkamers en geniet binnen een mum van tijd van uw droombadkamer zonder dat u zich zorgen heeft moeten maken over de werken in uw woning! 

Vervangen van leidingen

Om zo grondig mogelijk te werk te gaan, wordt uw badkamer eerst en vooral weer naar de ruwbouwstaat gebracht. Van daaruit zal ze weer helemaal worden opgetrokken. Onze jarenlange ervaring leert ons dat dit de beste methode is om uw dromen in de realiteit om te zetten. 

Vervolgens beginnen we met de echte renovatiewerken. Daar hoort uiteraard ook het vervangen van de leidingen bij, indien nodig. Tijdens de renovatiewerken verliezen we de tegelwerken van uw vloeren en muren nooit uit het oog. Zij bepalen namelijk in grote mate het uitzicht van uw badkamer. 

Feilloze afwerking

Voor een feilloze afwerking zijn de gyprocwerken dan weer ontzettend belangrijk. Door het gebruik van waterafstotende gyproc gaat u voor duurzaam materiaal dat lang zal meegaan. 

Contact

Heeft u nog vragen over het vervangen of plaatsen van uw sanitailoodgieterijgasketelsairco of ventilatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. Onze vakmannen zullen u helpen met hun kennis en kunde, en stellen bovendien een gratis offerte op voor uw badkamer.