Sanitair & Badkamers

JACOBS SANITAIR

Loodgieter voor gasketels

Eén van de meest populaire soorten van verwarming, blijft de centrale verwarming op gas. Een gasketel geniet dan ook een eenvoudige bediening, is proper en erg efficiënt. 

Een gevolg van de populariteit, is het ruime aanbod van merken en fabrikanten die in gasketels doen. Bij Jacobs sanitair & badkamers werken we met de kwalitatieve merken Buderus, Bosch en Junckers, want alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze klanten. Als loodgieter hebben we heel wat ervaring met gasketels van diverse merken: herstellen en onderhouden, leveren en plaatsen van nieuwe ketels, … 

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Jacobs sanitair & badkamers aankloppen. Hoe groot of klein uw vraag of project ook is, onze werklui blijven niet bij de pakken zitten en volgen de meest recente ontwikkelingen en technologieën op de voet op. Zo kunt u ervan op aan dat we u uitsluitend de meest energiezuinige verwarmingssystemen aanbieden. 

Uw man in geval van nood

Ook noodgevallen krijgen alle nodige aandacht van onze vakmannen. Een storing of panne kan zich helaas voordoen op de meest ongelukkige momenten, daarom proberen wij u onmiddellijk te helpen wanneer u met dergelijke ongemakken te maken heeft. Aarzel niet om ons te contacteren mocht u problemen ervaren met uw gasketel.   

Deskundig advies

Heeft u geen idee welke gasketel het best past bij uw wensen en noden? Dan geven wij u graag alle informatie die u nodig heeft om een gerichte keuze te kunnen maken. Wij houden zodoende rekening met alle mogelijke technische details, met uw wensen en uiteraard met uw budget. 

Contact

Heeft u nog vragen over het vervangen of plaatsen van uw sanitairloodgieterij, airco of ventilatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. Onze vakmannen zullen u helpen met hun kennis en kunde, en stellen bovendien een gratis offerte op voor uw badkamer.