Sanitair & Badkamers

JACOBS SANITAIR

Onze diensten

SANITAIR

SANITAIR

U wilt de sanitaire voorzieningen in uw badkamer op een deskundige manier laten plaatsen, zodat u zeker bent dat u achteraf niet met onverwachte problemen wordt geconfronteerd?
BADKAMERRENOVATIE

BADKAMERRENOVATIE

Jacobs sanitair & badkamers voorziet klanten van een volledige badkamerrenovatie in Kasterlee en omgeving. De gehele renovatie gebeurt in samenspraak met de klant.
GASKETELS

GASKETELS

Eén van de meest populaire soorten van verwarming, blijft de centrale verwarming op gas. Een gasketel geniet dan ook een eenvoudige bediening, is proper en erg efficiënt.
LOODGIETER

LOODGIETER

De gemiddelde mens spendeert minstens twee jaar van zijn of haar leven in de badkamer. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat uw persoonlijke hygiëne een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse leven vormt.
WARMTEPOMPTEN

WARMTEPOMPTEN

De plaatsing van uw warmtepompen, die laat u over aan de experts van Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. De multifunctionele warmtepompen verhogen uw comfort door uw ruimtes te verwarmen en te verkoelen wanneer nodig.
AIRCO

AIRCO

De stijgende gasprijzen treffen ons allemaal. Verwarmen op gas is de laatste tijd nog duurder geworden, maar als u in het bezit bent van airconditioning, heeft u de mogelijkheid om uw stookkosten aanzienlijk te verminderen.