Sanitair & Badkamers

JACOBS SANITAIR

Kwalitatief sanitair

U wilt de sanitaire voorzieningen in uw badkamer op een deskundige manier laten plaatsen, zodat u zeker bent dat u achteraf niet met onverwachte problemen wordt geconfronteerd? 

Dat begrijpen wij maar al te goed. Bij Jacobs sanitair & badkamers kunt u terecht voor de plaatsing van al uw sanitair. Wij plaatsen nieuwe sanitaire installaties, vervangen uw huidige installatie en zorgen voor een degelijk onderhoud. Wie echt (warm) wil baden in comfort, kiest dan ook voor het kwaliteitsvolle materiaal dat wij u kunnen bieden. 

Als specialisten bruisen we van inspiratie en staan we te popelen om uw sanitaire ruimtes voor onze rekening te mogen nemen, maar uiteraard nemen we ook alle tijd om te luisteren naar uw visie, uw ideeën en uw verwachtingen. Heeft u zelf niet de nodige kennis of ervaring om uw sanitaire werken tot een goed einde te brengen? Eén adres! 

Plaatsen van douches

Ook voor het plaatsen van nieuwe toiletten en het wegnemen van oude toiletten, voor het installeren van douches en het voorzien van wasbakken, staan wij u graag bij. Zijn uw sanitaire voorzieningen nog niet aan vervanging toe, maar heeft u te maken met verstoppingen of lekken in de leidingen? Vervelend, maar geen paniek. Alle mogelijke werken aan uw leidingen, kunnen op een deskundige wijze en op 1, 2, 3 uitgevoerd worden door Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. 

Vervangen van leidingen

In de loop der jaren hebben we verschillende oude leidingen kunnen vervangen en lekken kunnen dichten. Zodra u ons contacteert voor het vervangen van leidingen of het dichten van een lek, haasten wij ons richting uw woning zodat u zo snel mogelijk verlost bent van het ongemak dat zich voordoet. Wij hanteren uitsluitend duurzaam materiaal dat een topkwaliteit geniet. Op die manier bent u gegarandeerd weer jaren gesteld met uw (sanitaire) voorzieningen. 

Contact

Heeft u nog vragen over het vervangen of plaatsen van uw sanitair, loodgieterij, gasketels, airco of ventilatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. Onze vakmannen zullen u helpen met hun kennis en kunde, en stellen bovendien een gratis offerte op voor uw badkamer.