Loodgieter

Jacobs sanitair & badkamers

voor uw renovatiewerken in Kasterlee en omgeving

Bent u op zoek naar een ervaren vakman om uw renovatiewerken tot een goed einde te brengen? Search no more! Jacobs sanitair & badkamers is uw ideale partner.

Gratis offerte Contacteer Ons
Over ons

Jacobs sanitair & badkamers

Bent u op zoek naar een ervaren vakman om uw renovatiewerken tot een goed einde te brengen? Jacobs sanitair & badkamers is uw ideale partner. In de loop der jaren hebben we tal van succesvolle projecten gerealiseerd.

Feature Icon

Uw tevredenheid

Wij gaan door tot u 100% achter het eindresultaat staat, want uw tevredenheid is ons hoogste goed.

Feature Icon

ruimere omgeving van Kasterlee

Jacobs sanitair & badkamers is actief in de ruimere omgeving van Kasterlee (+ 50 km).

Feature Icon

Ervaren vakmannen

Doe een beroep op onze ervaren vakmannen en u kunt er zeker van zijn dat u binnen de kortste keren geniet van splinternieuwe, functionele sanitaire ruimtes, een multifunctioneel aircosysteem, warmtepompen en nog zoveel meer in uw woning.

speaker
Feature Icon

Vervangen van leidingen

In de eerste plaats renoveren we uw sanitaire voorzieningen van a tot z. Niet enkel plaatsen we bijvoorbeeld toiletten en douches, maar ook installeren en vervangen we alle soorten leidingen indien nodig.

Feature Icon

Volledige renovatie

Ook dat behoort tot ons takenpakket. In dat geval wordt uw bestaande badkamer helemaal uitgebroken zodat onze vakmannen van nul kunnen beginnen.

Feature Icon

Uitgebreid advies

Om ervoor te zorgen dat de werken volledig volgens uw wensen zullen gebeuren, komt onze specialist vooraf even bij u langs. Alles wordt opgemeten en tot in de kleinste details met u besproken.

Onze expertise

Loodgieterij

Als specialisten bruisen we van inspiratie en staan we te popelen om uw sanitaire ruimtes voor onze rekening te mogen nemen, maar uiteraard nemen we ook alle tijd om te luisteren naar uw visie, uw ideeën en uw verwachtingen.

De gemiddelde mens spendeert minstens twee jaar van zijn of haar leven in de badkamer. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat uw persoonlijke hygiëne een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse leven vormt. Uw badkamer, toilet, keuken, … zijn stuk voor stuk onmisbare ruimtes waarvan de sanitaire voorzieningen optimaal moeten functioneren. 

Doe daarom beroep op Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee voor al uw loodgieterij. Wij verzekeren u een schitterend resultaat waarvan u nog jaren geniet zult hebben. U geniet bovendien van een bijkomend voordeel: u heeft slechts één contactpersoon voor al uw loodgieterij. Handig dus, aangezien alle communicatie op die manier transparant kan verlopen. Doe een beroep op onze expertise en laat uw project van a tot z realiseren met de nodige precisie. 

Ons bedrijf in Kasterlee biedt allerlei soorten loodgietersdiensten aan: regenwaterrecuperatie, voorzien van nieuwe leidingen, hernieuwbare energie, waterverzachters en waterdrukmeters, … U vraagt het, wij voorzien of regelen het. Onze multi-inzetbare loodgieters gaan geen enkel project uit de weg. 

Onze diensten

SANITAIR

SANITAIR

U wilt de sanitaire voorzieningen in uw badkamer op een deskundige manier laten plaatsen, zodat u zeker bent dat u achteraf niet met onverwachte problemen wordt geconfronteerd?
BADKAMERRENOVATIE

BADKAMERRENOVATIE

Jacobs sanitair & badkamers voorziet klanten van een volledige badkamerrenovatie in Kasterlee en omgeving. De gehele renovatie gebeurt in samenspraak met de klant.
GASKETELS

GASKETELS

Eén van de meest populaire soorten van verwarming, blijft de centrale verwarming op gas. Een gasketel geniet dan ook een eenvoudige bediening, is proper en erg efficiënt.
LOODGIETER

LOODGIETER

De gemiddelde mens spendeert minstens twee jaar van zijn of haar leven in de badkamer. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat uw persoonlijke hygiëne een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse leven vormt.
WARMTEPOMPTEN

WARMTEPOMPTEN

De plaatsing van uw warmtepompen, die laat u over aan de experts van Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. De multifunctionele warmtepompen verhogen uw comfort door uw ruimtes te verwarmen en te verkoelen wanneer nodig.
AIRCO

AIRCO

De stijgende gasprijzen treffen ons allemaal. Verwarmen op gas is de laatste tijd nog duurder geworden, maar als u in het bezit bent van airconditioning, heeft u de mogelijkheid om uw stookkosten aanzienlijk te verminderen.