Sanitair & Badkamers

JACOBS SANITAIR

Loodgieterij

De gemiddelde mens spendeert minstens twee jaar van zijn of haar leven in de badkamer. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat uw persoonlijke hygiëne een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse leven vormt. 

Uw badkamer, toilet, keuken, … zijn stuk voor stuk onmisbare ruimtes waarvan de sanitaire voorzieningen optimaal moeten functioneren. Doe daarom beroep op Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee voor al uw loodgieterij. Wij verzekeren u een schitterend resultaat waarvan u nog jaren geniet zult hebben. U geniet bovendien van een bijkomend voordeel: u heeft slechts één contactpersoon voor al uw loodgieterij. Handig dus, aangezien alle communicatie op die manier transparant kan verlopen. Doe een beroep op onze expertise en laat uw project van a tot z realiseren met de nodige precisie. 

Ons bedrijf in Kasterlee biedt allerlei soorten loodgietersdiensten aan:

  • regenwaterrecuperatie 
  • leidingen vernieuwen
  • hernieuwbare energie
  • waterverzachters 
  • waterdrukmeters, … 

U vraagt het, wij voorzien of regelen het. Onze multi-inzetbare loodgieters gaan geen enkel project uit de weg. 

Hergebruiken van water

Een gezonder leefmilieu, willen we daar allemaal niet ons steentje aan bijdragen? Dat kan perfect door uw regenwater op een slimme manier te hergebruiken. Hemelwater opvangen en gebruiken voor het sproeien van uw tuin, voor het wassen van uw auto of gewoon voor het doorspoelen van uw toilet, zorgt ervoor dat u enorm kunt besparen op waterkosten. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Denk er dan aan dat regenwater heel wat zachter is dan leidingwater, en dat u dus ook nog eens kunt besparen op wasmiddelen.

Wel moet gezegd worden dat hemelwater iets minder geschikt is voor uw persoonlijke hygiëne, om te koken en om de afwas te doen aangezien de kwaliteit niet altijd gegarandeerd kan worden door de wisselende seizoenen. 

Contact

Heeft u nog vragen over het vervangen of plaatsen van uw sanitairgasketelsairco of ventilatie? Dan kunt u gerust contact opnemen met Jacobs sanitair & badkamers uit Kasterlee. Onze vakmannen zullen u helpen met hun kennis en kunde, en stellen bovendien een gratis offerte op voor uw badkamer.